Kooli vilistlaste kohtumine

Esimesel  veebruaril  2020 Tallinna  Läänemere Gümnaasiumis toimus  kooli vilistlaste kohtumine. See üritus  toimub iga viie aasta tagant.

Algas  üritus kontserdiga. Aulas  kogunes väga palju rahvast-endised  õpetajad,vilistlased ja meie kooli õpilased. Koolidirektor D.Presnetsov  tervitas kõike ja märkis,et koolis töötab 4 endist õpilast õpetajatena. Meie  kool on jälle üks suuremaid koole vabariigis ,kus jätkatakse traditsioone, mis  olid tekkinud 30 aasta jooksul. Samal ajal kool on muutunud -on sisse viidud ja laiendatud  infotehnoloogia võimalused. On meeldiv tõdeda, et see on kool, kuhu tahaks tulla tagasi.

Sõna  sai ka endine  koolidirektor V.Novikov, kes  ütles ,et meie kool jättis tema  südames erilise jälje.

Gümnaasiumi  vilistlane, kahe  lapse ema ja kooli Hoolekogu liige J.Kosa kõikide  lõpetajate nimel tänas õpetajaid ja administratsiooni  töö ja soojuse est ja andis õpetajatele-veteranidele üle roose. Ta  ütles, et kooliterritooriumil istutakse mitu kirsipuuistikut selle kohtumise  mälestuseks.

10.-11.klasside  õpilased tervitasid  külalisi lauluga „Ma valin  TLG“/muusika M.Korža,sõnad J.Aleksejenko/. 11.klassi  õpilane J.Aleksejenko esitas laulu „Kui noored me olime...

Peale kontserti toimusid  kolmekümneminutilised tunnid kooli vilistlastele, ekskursioon  mööda koolimaja ja sööklas pakuti torti....ja vestlused,vestlused,vestlused....

Sooja ürituse  atmosfääri said  tunda ka tänased õpilased.Tundub,et see päev  jääb meelde.

Kõik  olid rõõmsad  ja õnnelikud, sest  said kokku oma koolis.

Galerii

Valeria  Kolõškova

11. klassi õpilane

 lOKKJ2Mgv2w