100 päeva koolis esimeste klasside õpilastele

11. veebruaril 2022 toimus Tallinna Läänemere Gümnaasiumis üritus „100 päeva koolis“. Meie uustulnukad on juba sada päeva koolis käinud. Selle aja jooksul on nad õppinud, kuidas elada suure õpilasperekonna osana. Loomulikult traditsiooniliselt tähistame seda väikest verstaposti kui väikest võitu. Üritus aitas esimese klassi õpilastel end erinevates võistlustes näidata ja ka kaheteistkümnendad klassid osalesid pidustustel ning viisid läbi toredaid klassitunde.

Esimese klassi õpilastele mõeldud eripäeva programmi koostasid 8.D klassi õpilased N.Titova ja A.Golubtšikova (see oli nende praktiline töö), mis meeldis väga nii lastele kui ka vanematele. Lapsed lugesid luuletusi, otsisid piltidelt kooliesemeid, arvasid mõistatusi ja laulsid laule. Need võistlused jätsid ka esimeste klasside klassiõpetajatele ainult positiivseid
emotsioone.

Koroonaviiruse tõttu toimus üritus mitte aulas, vaid klassiruumides. Selle aasta koolilõpetajad korraldasid klassides joonistus- ja kollaažitunde. Vaheaegadel kasutati saali mänguväljakuna.

Õpetaja Radda Eduardovna ja Georg Aal, 12. klassi õpilane, õnnitlesid meie uusi õpilasi ja nende klassijuhatajaid koolielu läve ületamise puhul ning neile anti üle šokolaadist kuldmedalid. Iga klass sai diplomid ja värvimisraamatud oma osalemise eest traditsioonilisel „100 päeva koolis“ üritusel.

Oli ilmselge, et lapsed nautisid pidu ja said palju positiivseid emotsioone. Tahame tänada kõiki korraldajaid ja nende abilisi ürituse läbiviimise eest.

Artikli autor: Diana Andreeva, 11. klassi õpilane