2022. aasta Sõbrapäev

14. veebruaril, kui kõik olid juba talvekülmast väsinud, tähistas Läänemeri Gümnaasium ilusti Sõbrapäeva, mida tuntakse ka armunute päevana. See on hea ja tore päev. Just sel päeval saame oma lähedastele veel kord meelde tuletada, kui väga me neid armastame ja hindame.

Hommikul tervitasid meie kooli fuajees õpilased ja õpetajad teatrikostüümides õpilasesinduse liikmed, luues tervituste ja naeratustega erilise piduliku atmosfääri. Ja muidugi töötas ka traditsiooniline „Sõbrapäeva postkontor“. Aulas olid kõigi klasside originaalselt kaunistatud postkastid, kuhu igaüks sai jätta postituse sõbrale, klassikaaslasele või õpetajale.

„Liikuma Kutsuva Kooli“ projekti raames korraldati suurte rahvahulkade vältimiseks erinevate klasside lastele tantsupausid aulas, kus oli tunda erilist positiivse energia õhkkonda. Pauside ajal mängiti meeleolukaks muusikat.

Sõbrapäeva tipphetk oli auditooriumi vastas asuv fotoala. Õpilased lasid end üksteisega kaunistatud tahvli ees pildistada. Originaalfotod pakkusid räämu mitte ainult õpilastele, vaid ka õpetajatele.

Sel päeval sooviti üksteisele palju ilusaid sõnu, õnne, headust ja armastust. Ja seal ei olnud ruumi valedele ja teesklusele. Seal valitses siirate tunnete ja lootuse õhkkond.

Tänusõnad õpilasesinduse liikmetele, kes korraldasid selle ilusa peo, ja kõigile neile, kes sel päeval teistele rõõmu tõid.

Artikli autor: Elizaveta Burak, 11. klassi õpilane